چگونگی حذف اکانت واتساپ

چگونگی حذف اکانت واتساپ

برنامه یا اپلیکیشن پیام‌رسان واتساپ یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های موجود در این بازار است! اما هر برنامه‌ای برای هرکس عمر مفیدی دارد! آیا شما هم به دیلیت اکانت واتساپ فکر کرده‌اید؟ اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت واتساپ خود را دارید این مطلب برای شماست.

چگونگی حذف اکانت واتساپ

پیش از حذف واتساپ خود با استفاده از گزینه Delete My Account به موارد و نکات زیر توجه کنید:

  • با حذف اکانت، مشخصات اکانت شما کاملا و برای همیشه حذف می‌شود!
  • به محض دیلیت اکانت واتساپ شما، نام کاربریتان از لیست مورد علاقه‌های دوستانتان حذف خواهد شد.
  • اکانت شما از گروه‌هایی که در آن عوض هستید خارج می‌شود.
  • با دلیت اکانت واتساپ تاریخچه گفتگوها و بک آپ آیکلود اکانت واتساپ مورد نظر حذف می‌شوند!

ابزار جدید حذف فایل های واتساپ

وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید.

حالا گزینه Account را لمس کنید.

وارد بخش Delete My Account شوید.

حذف اکانت واتساپ

شماره تماس خودتان را با فرمت درست وارد کنید. یعنی کد کشور را روی ایران و 98+ قرار دهید و شماره تماس خودتان را بدون صفر وارد کنید. فرمت درست وارد کردن شماره 989123456789+ است. و دکمه Delete My Account را بزنید

نحوه ارسال پیامهای ناپدید شونده در واتساپ

سوالات متداول

اگر اکانت خودمان را حذف کنیم می‌توانیم دوباره به آن دسترسی پیدا کنیم؟ خیر؛ اکانت شما برای همیشه پاک شده است. اما می‌توانید با همان شماره اکانت جدیدی بسازید.

بعد از حذف اکانت واتساپ پیام‌های ما در گروه‌ها و چت با بقیه پاک می‌شود؟ حذف حساب باعث حذف اطلاعات گروه‌هایی که ایجاد کرده‌اید یا اطلاعاتی که مخاطبانتان از شما دارند، مانند کپی پیام‌هایی که به آنها فرستاده‌اید، نمی‌شود.

بعد از حذف حساب کاربری دیگران می‌توانند اکانت ما را ببینند؟ اگر سابقه چت مشترک با آنها داشته باشید، کماکان اکانت شما برای آنها قابل شناسایی است و ممکن است آنها متوجه نشوند که شما حساب خود را پاک کردید.

آیا می‌توانم با شماره تلفنی که اکانت آن را پاک کردم، حساب جدید بسازم؟ بله؛ در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید