نحوه ارسال پیامهای ناپدید شونده در واتساپ

نحوه ارسال پیامهای ناپدید شونده در واتساپ

This post was most recently updated on 2 ماه ago

در این پست نحوه فعال‌ سازی و استفاده از قابلیت پیامهای ناپدید شونده در پیام‌رسان واتساپ آموزش داده می‌شود.

واتساپ یکی از پیام‌ رسانهایی است که می‌تواند امکانات و ویژگی‌های خوب و مناسبی را در اختیار کاربران خود قرار دهد. بعضی از قابلیتهای این اپلیکشین نسبت به باقی گزینه‌ها کمتر شناخته شده‌اند. در این پست یکی از این ویژگیها برای شما توضیح داده شده است.

ارسال پیامهای ناپدید شونده در واتساپ

با استفاده از این قابلیت می‌توانید پیام‌هایی به مخاطب خود ارسال کنید که پس از مدت مشخصی ناپدید می‌شوند. با فعال بودن این ویژگی، پیام‌هایی که شما در گروه یا چت شخصی برای مخاطبان خود ارسال می‌کنید، پس از هفت روز پاک می‌شوند. برای چتهای شخصی، هر کدام از طرفین گفت‌وگو می‌توانند این قابلیت یعنی پیامهای ناپدید شونده را فعال کنند. اما برای ارسال چنین پیامی در گروه، تنها ادمین‌ ها می‌توانند این قابلیت را فعال کرده و در دسترس اعضا قرار دهند. به محض فعال شدن این ویژگی، تمام پیام‌هایی که از آن لحظه در چت ارسال می‌شود پس از هفت روز به‌طور خودکار حذف خواهند شد.

ابزار جدید حذف فایل های واتساپ

توجه داشته باشید پیام‌هایی که پیش از فعال‌سازی در گروه یا چت باشند، دست نخورده باقی مانده و تحت تأثیر این ویژگی قرار نمی‌گیرند و تنها پیامهای ارسال جدید هستند که بعد از هفت روز حذف می‌شوند.

در گام اول باید واتساپ را از صفحه اصلی دستگاه هوشمند خود باز کنید. سپس چت فردی یا گروهی را که می‌خواهید پیام‌های آن پس از مدتی ناپدید شوند، انتخاب کنید. برای دسترسی به تنظیمات چت، باید روی نام فرد یا گروه ضربه بزنید. در منوی باز شده روی گزینه « پیامهای ناپدید شونده / Disappearing messages» کلیک کرده تا فعال شود.

مواردی که باید پیش از فعال‌سازی قابلیت پیامهای ناپدید شونده واتساپ بدانید:

  • اگر کاربری برای هفت روز واتساپ را باز نکند، پیام ناپدید می‌شود. بااین‌حال، پیش‌نمایش پیام ممکن است تا زمان باز شدن پیام‌رسان در بخش اعلان‌ها وجود داشته باشد.
  • وقتی به پیامی پاسخ می‌دهید، پیام اولیه نیز بالای آن به نمایش در می‌آید. اگر به پیامی که قرار است حذف شود پاسخ دهید، متن نقل شده ممکن است پس از هفت روز در چت باقی بماند.
  • اگر یک پیام ناپدید شونده به مخاطب دیگری ارسال شود که قابلیت مذکور را فعال نکرده باشد، پیام در چت ارسال شده از بین نمی‌رود.
  • اگر کاربر قبل از ناپدید شدن پیام، بک‌آپ بگیرد، پیام ناپدید شده در نسخه پشتیبان وجود خواهد داشت. اما هنگامی که کاربر نسخه پشتیبان را بازیابی می‌کند، پیام‌های ناپدید شده حذف می‌شوند.

منبع: زومیت

ارسال پیام به خود در واتساپ چگونه است؟

دیدگاهتان را بنویسید